Allt du behöver veta om Blockchain

Allt du behöver veta om Blockchain

publicerat i Evenemang | 0

Föreläsning med Stephan Nilsson den 9 mars

Blockchain-tekniken har kraft att förändra hela vårt samhälle i grunden

Blockchain-tekniken handlar om ett nytt sätt att skapa förtroende och säkerhet mellan organisationer och mellan människor utan mellanhänder. Vilket innebär att alla nuvarande mellanhänder – som inte tillför ett klart mervärde – blir överflödiga.

Blockchain-tekniken ger oss möjlighet att:
- fritt – utan någons tillstånd -, nästan gratis och globalt överföra värden direkt mellan personer eller mellan organisationer, utan några fördyrande och försinkande mellanhänder.
- registrera all viktig information på det säkraste sättet i världen, i Blockchain.

”Blockchain är en fluga, liksom internet var för 20 år sedan!”

Välkommen på en föreläsning med Stephan Nilsson, en gråhårig medelålders IT-snubbe, som trodde att Internet och mobiltelefoner skulle revolutionera världen. Stephan har jobbat med IT och integration av affärssystem i över 20 år. 2012 upptäckte han bitcoin och trodde igen att detta kommer att revolutionera världen. De senaste två åren har han jobbat med att ta fram lösningar för att integrera företags affärsprocesser med Blockchain, samt med att sprida kunskap om Blockchain-tekniken genom att bilda Norges Bitcoin Förening.

Anmälan

Var: Propell Innovation Hub, Käppuddsgatan 1 824 30 Hudiksvall, Konferensrum Valvet i källaren

När: Torsdagen den 9 mars mellan 11.00 – 12.30

Sista anmälningsdag är den 7 mars. Anmälan är bindande och avregistrering kan göras fram till den 7 mars i annat fall debiteras utebliven närvaro med 600 kr.

Funderingar Kontakta martin.askne@propellinnovation.se

Lyssna på en del av Stephans blockchainpresentation