fbpx

Mars 2019

Ansök om Sveriges största innovationspris

Nu är det dags att utse årets bästa innovation i Sverige, har du en innovation kan du kamma hem upp till 550 000 kronor från SKAPA-stiftelsen. Missa inte att söka till årets SKAPA-pris, senaste ansökningsdag är den 23 april.

Priserna delas ut till den eller de personer, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet, utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter. I år finns priskategorierna ”SKAPA-priset” på 550 000 kronor, ”SKAPA-priset för unga innovatörer” på 250 000 kronor samt ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”.

Så går det till: Urvalet sker i två steg; först länsvis och därefter nationellt. I Gävleborg utser en länsjury bestående av Almi Gävle Dala och den regionala företagsinkubatorn Movexum vinnarna i Gävleborgs län som får ett pris på 10 000 kronor. Länsvinnarna går direkt vidare till den stora finalen i Stockholm där Sveriges bästa innovationer ska utses av Stiftelsen SKAPA.

Vill du veta mer om tävlingen och hur du ansöker eller nominerar någon? Besök stiftelsenskapa.se

Fler nyheter

Jullunch på Käppuddsgatan

December 2019 Jullunch på käppuddsgatan Fira in julen med oss! Ta en paus från jobbet, julklappshetsen och boka in vår jullunch istället. Torsdagen den 12 december bjuder vi på en julig lunch med magnifikt umgänge. Det här är julklapparna från … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer