fbpx

Maj 2019

Är ni Nordens främsta tillväxt- eller startupbolag?

Anmäl ert bolag till Serendipity Challenge och vinn 200 000kr i tillväxtpaket eller  en plats till finaldagarna i Almedalen. Tävlingen är öppen för
Nordens alla entreprenörsledda tillväxt- och startupbolag med en
unik innovation eller affärsidé som har global potential.

Tävlingen är öppen för alla bolag oavsett bolagsform, verksamhetsområde eller fas. Bolaget ska: Vara entreprenörslett och ha en unik teknologi/koncept/affärsidé. En jury bedömer bolaget och affärsidén utifrån: skalbarhet, unicitet, marknadspotential, global applicerbarhet och kompetens inom teamet.

Det här kan du vinna

Årets tillväxt- och årets startupbolag vinner:

200 000 kr i tillväxtpaket Tillväxtpaket till ett värde av 200 000 kr i form av expertistjänster för fortsatt utveckling av ert bolag.

Vinnarresa
Plats i den svenska vinnardelegationens resa för att träffa investerare och besöka några av de största och mest välkända bolagen i världen (2017 års resa gick till New York och Silicon Valley och 2018 år gick den till Seoul och Tokyo).

Summit Stockholm
Utöver finaldagarna i Almedalen arrangerar Serendipity Challenge konferensen Summit Stockholm. Hit bjuds tävlingsfinalisterna tillsammans med partners, företagsledare och investerare för en intensiv heldag med seminarier, Techarena och möten.

En plats till finaldagarna

De 50 mest innovativa bolagen som sökt till tävlingen får följa med till finaldagarna under Almedalsveckan i Visby som samlar över 40 000 besökare. Här ges ni en unik chans att visa upp ert bolag på Sveriges största arena för beslutsfattare.

Utställningsplats och logi i Almedalen
Alla de 50 bolag som vinner en plats till finaldagarna får ställa ut på Techarenan i Almedalen. Dessa bolag får också boende i Entreprenörsbyn under sin vistelse.

Träffa industrichefer, politiker, media med flera
På Techarenan och i samband med Serendipity Challenge mingel får ni möjlighet att visa upp framtidens teknologier och tjänster, samt träffa entreprenörskollegor, industrichefer, investerare, politiker, journalister med flera.

Ansök senast 16 maj

Om arrangören och tävlingen

Techarenan Serendipity Challenge, som är en del av entreprenörsplattformen Techarenan, är en årlig entreprenörstävling öppen för alla Sveriges och Nordens entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

Fler nyheter

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer