Få 2 miljoner kronor för er briljanta idé

publicerat i Aktuellt | 0

Har du många innovativa lösningar och idéer som det aldrig blir något av? Nu har du chansen att vara med i tävlingen som ger organisationer och företag chansen att få 2 miljoner kronor till att förverkliga sin mest briljanta idé. Allt ni behöver göra är att skicka in ett bidrag innan den 15 juni – så kan projektet vara igång redan i januari.

Söker smarta digitala lösningar

Post- och Telestyrelsen söker, tillsammans med Arbetsförmedlingen, smarta digitala lösningar som kan göra arbetsmarknaden mer tillgänglig och öppen för alla. Tanken är att underlätta både för de arbetssökande att få fram sina styrkor och matcha dessa mot möjliga jobb. Men även för arbetsgivarna att hitta rätt kompetens – oavsett om personen har en funktionsnedsättning eller inte.

Flera vinnare

Tävlingen kommer att utse flera vinnande bidrag som alla får finansiering på upp till 2 miljoner kronor. Förutom det ingår en del stöd och råd från experter under utvecklandet av projektet, samt möjlighet till kurser inom marknadsföring och sälj. Det är öppet för alla med F-skattsedel att söka, från företag till mindre organisationer. Allt man behöver göra är att ladda ner och fylla i ansökningsdokumentet samt en kortare webbansökan. Men se till att skicka in ditt bidrag innan den 15 juni – anmäl dig här.

Vill du inte skicka in er idé till tävlingen? Besöka då istället Propell för att bolla era tankar.