Föreläsning med Johan Sköld – Att förstå sin kund

publicerat i Evenemang | 0

Att förstå sin kund – framgångsfaktorer inom marknadsföring och försäljning i nystartade företag

– Kom på en eftermiddag med serieentreprenören Johan Sköld, en av landets främsta experter inom tjänstemarknadsföring och försäljning. Du får konkreta metoder, tips och inspiration om hur du maximerar ditt företags prestationer.

Att sälja det kunden vill köpa

Vad är det som gör att vissa företag lyckas med att få rätt kunder att köpa deras varor och tjänster? Hur skapar man ett långsiktigt stabilt och lönsamt företag som håller över tid?

Förtroende, värde och dialog – att skapa affärsrelationer och försäljning
Grunden till i princip all försäljning mellan företag är relationer mellan människor. Hur etablerar man affärsrelationer? Johan Sköld bjuder på en djupdykning i det mellanmänskliga samspelet, som är helt avgörande för hur man lyckas inom såväl försäljning som ledarskap och livet i stort.

Onsdagen den 7 juni kl 13.00-15.30.
Plats: Movexum AB, 2 Nobelvägen, 802 67 Gävle. Fika ingår under dagen. Kostnaden är 200 kr per person, gratis för Movexum och Propells bolag och samarbetspartners. Sista dagen att avanmäla är 6/6, utebliven närvaro debiteras.

Anmäl dig här

Varmt välkomna!

Johan Sköld är affärsängel och investerare, jobbar huvudsakligen som Head of Growth på Chalmers Ventures och han har i över 20 år kombinerat roller inom utveckling och försäljning i ledande befattningar.