fbpx

Maj-juni 2020

För nya perspektiv - Innovation week x

Uppdatering 20 mars 2020 pga coronaviruset – Mellan den 29 maj – 2 juni arrangerar vi Innovation Week X som lyfter olika perspektiv på innovation i norra Hälsingland – men i ett annat format än vad vi hade planerat. Det kommer fortfarande att äga rum – fast i digital form av olika slag. De fysiska eventen väljer vi däremot, med anledning av det rådande läget att skjuta upp till 2021 – med samma datum.

VÄLKOMMEN TILL INNOVATION WEEK X.

29 maj – 2 juni

Fem intensiva dagar med föreläsningar, workshops och nätverkande som lyfter olika perspektiv på innovation i norra Hälsingland. Möt regionens innovationsaktörer, upptäck goda exempel och bidra själv till att lyfta vår innovationskraft.

Det är gratis att besöka programmet, men det kan krävas föranmälan på de olika programpunkterna. Programmet växer fram löpande – håll utkik här och i våra sociala medier.

Om Innovation Week X

Innovation Week X är en inspirations- och innovationsboost för norra Hälsingland. Veckan arrangeras av Propell Innovation, Fiber Optic Valley och RISE i samarbete med alla som får innovation att hända i vår region.

Fler nyheter

Begränsade öppettider v.10

mars 2020 Begränsade öppettider v.10 Under v 10 är det sportslov för delar av Propell och därför har vi begränsade öppettider. Öppet som vanligt måndag-onsdag mellan 08-17, torsdag och fredag stängt. Uppdatering 2020-03-04: stängt även onsdag 4/3 pga snöväder.   … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer