Maria Lundmark nominerad till Årets mest företagsamma människa 2016

publicerat i Aktuellt | 0

En av Propells innovatörer, Maria Lundmark som driver Specialpedagoger Online, SPPO är nominerad till tävlingen Årets mest företagsamma människa 2016. Tävlingen arrangeras för femte året i rad av Svenskt Näringsliv.  Rösta på Maria!

Maria Lundmark har med en stark vilja och en stor dos av entreprenörskap arbetat hårt det senaste året för att få Specialpedagoger Online (SPPO) att ta fart. Hon har på ett innovativt sätt skapat ett modernt, tidseffektivt och miljösmart utbildningsystem som ger likvärdiga förutsättningar för individer, grupper och organisationer i förskola och skola. Läs mer om SPPO.

Jag brinner för mitt uppdrag som specialpedagog har under årens lopp sett att behov och efterfrågan vuxit, samtidigt som tillgänglighet av specialpedagogisk kompetens inte varit likvärdig i landet eller i världen på våra förskolor och skolor – Maria Lundmark, VD SPPO.

Uppmärksamma det entreprenöriella

Tävlingen Årets mest företagsamma människa 2016 är en tävling som arrangeras över hela landet där man riktar strålkastarna mot de entreprenöriella krafterna. De som arbetar hårt för att nå framgång, men som också är beredda på motgång.

I mitt jobb finns det alltid något som sker och nu händer även denna nominering, som från ingenstans. Vilket jag är väldigt tacksam och stolt över eftersom det är ett kvitto på att mitt arbete och engagemang har gett resultat – Maria Lundmark, VD SPPO.

Propell håller tummarna

Nomineringsprocessen avslutades den 6:e oktober och mellan den 7e till den 21 oktober pågick ett juryarbete för att ta fram fem värdiga finalister från varje län. Finalisterna presenteras på de regionala kampanjsidorna där allmänheten kan gå in och rösta mellan den 10-30 november. Vinnaren utses i början av december. Propell håller tummarna för Maria följer tävlingen med spänning.

Se filmen om vad SPPO gör.

 

Rösta på Maria