Januari 2019

Nu Sprids Lean startup-metoden i hela Gävleborg

Propell Innovation Hub, Movexum och Innovationsklivet utbildar övriga företagsfrämjare i Gävleborg i Lean Startup, för att skapa ett mer sammanhållet innovationssystem. Under början av 2019 har över 50 personer fått en genomgång av metodiken, hur och varför den används i innovationsprocessen.

Just nu sker en satsning från Innovationsklivet, där alla företagsfrämjare inom regionen erbjuds en grundkurs i Lean Startup. Utbildningen, som sker i olika omgångar, för olika målgrupper och på olika kunskapsnivåer drivs och leds av Martin Askne, Propell Innovation Hub, och Ivar Renngård, Movexum. Under utbildningen får deltagarna en genomgång av Lean Startup-metodiken och hur metoden kan användas för att stötta företagare och idéägare i att utveckla sina kunderbjudanden på ett effektivt sätt.

Målet med satsningen är att skapa ett gemensamt förhållningssätt i att driva innovationsprocesser runt om i hela Gävleborg, men även för att skapa ett mer sammanhållet innovationssystem för regionens företagare och idérika invånare.

Har du idéer om hur Gävleborg kan få ett mer sammanhållet innovationssystem?

Kontakta Innovationsklivet

Fler nyheter

VR-kväll på Propell

vr-kväll på propell Är du intresserad av VR och vill förstå mer om teknikens möjligheter? Den 23 maj gästas vi av Kodkvarnen och ägnar en hel kväll åt olika VR-upplevelser. Lokalen kommer vara proppfull med olika VR-upplevelser som är utvalda … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer