Februari 2019

Sök till utvecklingsprogrammet Boost Chamber

Tag chansen att utveckla din idé tillsammans med andra entreprenörer och innovatörer. Under de 12 veckor som programmet pågår kommer du ges möjlighet att vässa din idé och få en första förståelse om hur man förvandlar en idé till ett framgångsrikt företag. Vårens omgång startar i början av mars och antalet platser är begränsade.

Till Boost Chambern ansöker du som bor i Gävleborgs län och som har en idé men som ännu inte är redo att ta klivet in i in i Movexums inkubator eller fortsätta bygga på din idé tillsammans med Propell Innovation. Du behöver inte ha några förkunskaper men vi vill att du är en driven person som är villig att avsätta den tid som programmet kräver. Under de tolv veckor som programmet pågår jobbar vi bland annat med följande:

Bygga grund: Genom kända startup-metoder utforskar vi din idé.

Ifrågasättande: Vi jobbar med frågor som vilken din kund är? Hur ska du paketera ditt erbjudande och hur når du dina kunder?

Vidareutvecklande: Vilket bör vara ditt nästa steg? Löser din idé fler problem än ett?

Programmet leds av Propells Martin Askne och Movexums affärscoacher Johan Wickenberg, Ivar Renngård och Richard Hainsworth.

Läs mer och ansök om intresse hos Movexum

Fler nyheter

Så når du Silicon Valley

Så når du silicon valley – pizzafredag på propell Ny kunskap, härligt sällskap och god pizzabuffé, mer behöver du inte för att din fredag ska bli komplett. Kom och lyssna till Johanna Skalman, som utifrån egna erfarenheter berättar hur det … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer