fbpx

Maj 2018

Varumärket - en viktig och värdefull tillgång

Den 30 maj välkomnar vi tillsammans med Movexum och HNA, Steven Kautzky Andersson som med sin föreläsning berättar om något mycket viktigt – varumärket och dess betydelse för långsiktig, hållbar och lönsam framgång. Vi bjuder på föreläsning, frukost och härligt häng med andra entreprenörer!

Var Käppuddsgatan 1 i Hudiksvall
När: 30 maj kl 07.30-08.00, Frukost och mingel. 08.00-10.00  Föreläsning samt frågestund.

Hur Anmälan görs till anna@movexum.se senast den 28 maj eller via eventet på Movexums Facebook-sida. Begränsat antal platser. Varmt välkomna önskar vi på Movexum, Propell Innovation och Hudiksvalls Näringslivs AB

Efter föreläsningen finns representanter från Movexum, Propell Innovation och Hudiksvalls Näringslivs AB på plats för dig som vill veta lite mer om våra verksamheter. Movexum, Propell Innovation och Hudiksvalls Näringslivs AB jobbar gemensamt för att stödja och utveckla innovativa idéer i Gävleborg. Alla delar vi visionen att skapa så bra förutsättningar som möjligt för entreprenörer att finnas och verka i vårt län. Vi har olika roller och kan därför tillsammans stödja entreprenörer och idébärare på olika sätt.

Välkommen

Fler nyheter

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer