Vill du sponsra CoderDojo Hudiksvall?

publicerat i Aktuellt | 0

Enligt EU-kommissionen kommer det att saknas över en miljon programmerare år 2020 i Europa – vi vill förändra den utvecklingen, vill du också vara med?   

Stöd våra aktiviteter
Propell Innovation har under 2017 varit initiativtagare till satsningen CoderDojo Hudiksvall, en programmeringsverkstad för barn och unga. Vårt mål är att väcka intresset för programmering och digitalt skapande i en tidig ålder. Men för att kunna fortsätta våra aktiviteter behöver vi partners som stödjer oss och våra ideella mentorer i vårt arbete.

Vilket stöd?
Stödet kan handla om allt från att ge oss överbliven hårdvara/mjukvara, låna ut en resurs, ha en inspirerande föreläsning eller ekonomiskt bidrag som möjliggör inköp av nya tekniska prylar.

I gengäld får du eller ditt företag synas på våra evenemang och sociala medier, men även påverka hur barn och unga ser på teknik i vår region. Tillsammans uppmuntrar vi unga att tidigt tänka entreprenöriellt och bli mer kreativa.

Intresserad?
Kontakta Martin Askne, 073 511 95 00 eller Maja Swenson, 070 366 38 00

Läs mer om CoderDojo Hudiksvall på hudiksvall.coderdojo.se eller följ CoderDojo Hudiksvall i sociala medier: facebook eller instagram