fbpx

Skapa mera tillväxt med mindre resurser

September 2020

Skärmavbild 2020-06-17 kl. 10.28.41

Vem kan tacka nej till nya kunskaper om hur du får ditt företag att växa – serverat under en timmes digital lunchföreläsning. Lyssna till och låt dig inspireras av Jonas Ulander, företagsutvecklare och ägare av Mera Affärer – Tillväxtstudion, som brinner för att hjälpa företag med deras tillväxtarbete. 

Vilka arbetssätt är det som driver försäljningen och skapar resultat och tillväxt? Oavsett om du vill stabilisera i nuläge eller driva en tillväxtresa kommer det att behövas arbetssätt som driver direkt mot målet och skapar rätt genomförandekraft.

Under denna digitala fredagslunch med Jonas Ulander, får du ta del av tips, nya vinklingar och kunskaper på företagsutveckling för ditt dagliga arbete.

Oavsett om du är entreprenör, anställd på ett företag eller kanske engagerad i en ideell förening så finns det värdefulla verktyg att hämta.

Anmäl dig här

När?

Fredagen den 4 september kl. 12-13

Var?

Digitalt via Zoom. Länk till eventet skickas ut dagen innan.

Funderingar?

Kontakta Simone
simone.jonsson@ri.se

Har du en vän som är nyfiken på Propell? Ta med eller tipsa hen! Välkomna!

Fler nyheter

Så utvecklar du dina idéer

SÅ UTVECKLAR DU DINA IDÉer September2020 Vad behöver du för att komma igång med dina idéer? Vilka verktyg och metoder lämpar sig bäst? Vad behöver man tänka på inför att skapa nya produkter och tjänster? Vår startupcoach Martin Askne hjälper både privatpersoner och företag att utveckla nya idéer och innovativa affärsmodeller. Innovationscoach, startupcoach, idécoach, … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer