Häng med in i framtiden – upplev nästa generations mäklarbyrå

publicerat i Aktuellt | 0

Nestidy är en disruptiv startup som är här för att ändra vårt sätt att köpa och sälja bostäder. De är framtidens mäklarbyrå som byggt upp en plattform för att optimera marknadsföringen av bostad och ge bästa möjliga förutsättningarna för ett högt försäljningspris. Den kapar mellanhänder och säljaren får själv paketera hur den vill att försäljningen ska gå till.

”När vi skapade Nestidy, försökte vi tänka oss hur en försäljningsprocess skulle se ut om den skapades idag, utan gammal teknik att ta hänsyn till eller höga marginaler att försvara” – Emir Ahmetspahic, medgrundare och VD för Nestidy.

Mer kontroll på försäljningen
De flesta människor förväntar sig mer kontroll och önskar få snabb återkoppling i sin vardag och därför skapade Nestidy en tjänst där personen som säljer sin bostad ska få största möjlighet att påverka alla delar av sin bostadsaffär – i den mån som man vill engagera sig.

”I många aspekter är vi fast i tidsödande och föråldrade processer där vi som konsumenter saknar kontroll och möjligheter att påverka. Det rimmar dåligt med den brist på tid som många upplever sig ha” – Markus Koskinen, medgrundare av Nestidy.

Skapa din egen mix

Genom Nestidys plattform får man som bostadssäljare skapa sitt eget säljteam, exempelvis välja mäklare, fotograf och inredningsstylist som ska utföra jobbet. Man ser även till att anpassa marknadsföringen av bostaden i en fullfjädrad marknadsföringskampanj med rätt mix av traditionella, digitala och sociala medier som passar ens bostad, budget och målgrupp.

”Vi ser till att utnyttja de mest moderna och kraftfulla marknadsföringsverktygen. Och det bästa av allt – vi gör verktygen tillgängliga och lättanvända även för personer helt utan marknadsföringsvana” – Emir Ahmetspahic, medgrundare och VD för Nestidy.

Om Nestidy

Nestidy grundades i slutet av 2015 av Markus Koskinen och Emir Ahmetspahic. Bolaget är del av både Microsoft Bizspark plus och Google för Entrepreneurs ekosystemet. Nestidy avslutar sin första externa finansieringsrunda under sommaren och släppte tjänsten under våren som en beta till utvalda testare och är nu tillgänglig för allmänheten. Nestidy har under flera tillfällen fått coachning och tillgång till nätverksmöjligheter från Propell Innovation.