fbpx

Februari 2020

Mika gruppen - först ut i Propell Coworking

I januari 2020 öppnades dörrarna till Propell Coworking, en plats för personer med kreativa affärsidéer som behöver få fart på sina affärer. Det nybildade hållbarhetsbolaget MIKA Gruppen med fyra hållbarhetskonsulter i spetsen är först ut med att testa Propell Coworking.

Det är en kul och kreativ miljö som vi hamnat i. Här träffar man en mix av människor, det är bra facilitering och ett väldigt plus är att det ligger väldigt centralt, säger Bodil Nylander, hållbarhetskonsult på MIKA Gruppen.


Hälsinglands hållbarhetsbolag blir till

Bodil Nylander, Linda Rudbäck, Ingalill Nyberg och Karin Hansson, är de fyra hållbarhetskonsulterna som träffades tack vare ett lunchinitiativ från Linda.

Det var olika tillfälligheter som gjorde att jag bestämde mig för att dra ihop en lunch med allihopa, sedan trivdes vi väldigt bra ihop och bestämde oss för att göra något bra av det, säger Linda Rudbäck

Sagt och gjort, de fyra konsulterna blev MIKA Gruppen och har nu arbetat ihop sedan januari med frågor som rör miljö, kvalité och arbetsmiljö. De erbjuder ett brett spann av olika tjänster, vilket gynnar både stora och små kunder.

Två av oss har arbetat i konsultbranschen sedan 1999, medan två av oss är riktiga färskingar på området. Så jag och Ingalill fungerar som seniorer och mentorer där vi delar med oss av våra erfarenheter till de andra två, berättar Bodil.

En första gemensam arbetsplats

MIKA Gruppen hamnade i Propell Coworking eftersom de önskade en första gemensam arbetsplats för att hitta former och skapa struktur i deras nya konstellation. Och att de genom Propell Innovation fått en del coachning inom området.

Vi fortsätter att utvecklas hela tiden och jobbar fortfarande på att hitta våra roller. Det som är skönt nu när vi börjat arbeta tillsammans är att vi är flera som arbetar inom samma område, vi kan bolla frågor med varandra och det bästa är att våra kunder får en backup, fortsätter Bodil.

Linda tillägger även att det blir ett helt annat fokus på arbetet när man kan sitta i en inspirerande miljö.

Att sitta här gör att man kan fokusera mer på sitt arbete, jämfört om man sitter hemma själv, tillägger Linda

Propell Coworking, vad är det egentligen?

Propell Coworking är en mindre kontorsyta där personer med kreativa affärsidéer får sitta för att bygga nätverk, jobba med sina egna affärer och blir en del i en community. Här får man ta del av vardagliga servicefunktioner så som kaffe, WiFi, skrivare etc till ett förmånligt pris. Eller om man har en innovativ idé, så sitter man gratis tack vare sponsring av Propell.

Vi vill gynna personer med innovativa idéer och vi vet att många har svårt att få ihop det ekonomiskt. Därför erbjuder vi sponsring till idéägare och ett förmånligt pris till startup- och scaleupföretagen som vill sitta hos oss, säger Thomas Johnson, idécoach på Propell Innovation.

Nyttan med att sitta i en yta avsedd för coworking är att man kan träffa på nya typer av människor och få ett nytt nätverk på köpet.

Coworking handlar om att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till andra som sitter i samma miljö samtidigt som man får jobba med sina egna idéer och affärer, fortsätter Thomas

Ett nytt koncept som utvecklas utifrån bästa förmåga.

Eftersom konceptet Propell Coworking är nytt så försöker vi att ta emot önskemål från våra kunder och utveckla miljön utifrån vår bästa förmåga. Vi har flera på ingång som vill sitta hos oss, men vi vill givetvis ha ännu fler som vill testa på vår miljö, avslutar Thomas Johnson.

Vill du veta mer om Propell Coworking?  
Hör av dig till Thomas Johnson, thomas.johnson@ri.se, 010-2281429

 

Fler nyheter

Så utvecklar du dina idéer

SÅ UTVECKLAR DU DINA IDÉer September2020 Vad behöver du för att komma igång med dina idéer? Vilka verktyg och metoder lämpar sig bäst? Vad behöver man tänka på inför att skapa nya produkter och tjänster? Vår startupcoach Martin Askne hjälper både privatpersoner och företag att utveckla nya idéer och innovativa affärsmodeller. Innovationscoach, startupcoach, idécoach, … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer