fbpx

Januari 2019

Din fredag blev just ännu bättre!

johannes3

För vem kan tacka nej till pizzabuffé, härligt sällskap och nya kunskaper – allt fixat på en timme! Kom och lyssna på Johannes Ridderstedt, grundare av 46elks och som har ett brinnande intresse för att göra komplex teknik lättillgänglig och användbar.

Med övertygelsen att alla kan förstå nyttan av dagens öppna data, guidar Johannes Ridderstedt oss genom begreppsdjungeln. Vad är till exempel ett API och inom vilka områden kan det vara relevant för dig?

Oavsett om du är entreprenör, anställd på ett företag eller kanske engagerad i en ideell förening så finns det värdefulla verktyg att hämta. Kom och bli inspirerad av spännande och lyckade exempel!

”Informationen kan inte spridas snabbare än direkt och den kan inte bli mer tillgänglig än att du alltid har den i fickan.”
– Johannes Ridderstedt

Propell fixar maten som består av en pizzabuffé och du betalar på plats ett självkostnadspris. Antingen kontant eller till vårt swishnummer.

Anmäl dig här

När?

 Fredagen den 8 februari kl. 12-13

Var?

 Propell Innovation, cafét på våning två, Käppuddsgatan 1 824 30 Hudiksvall

Funderingar?

Kontakta Maja
maja.swenson@propellinnovation.se 070 366 38 00

Har du en vän som är nyfiken på Propell? Ta med hen! Välkomna!

 

Fler nyheter

Begränsade öppettider v.10

mars 2020 Begränsade öppettider v.10 Under v 10 är det sportslov för delar av Propell och därför har vi begränsade öppettider. Öppet som vanligt måndag-onsdag mellan 08-17, torsdag och fredag stängt. Uppdatering 2020-03-04: stängt även onsdag 4/3 pga snöväder.   … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer