fbpx

SÅ UTVECKLAR DU DINA IDÉer

September2020

Vad behöver du för att komma igång med dina idéer? Vilka verktyg och metoder lämpar sig bäst? Vad behöver man tänka på inför att skapa nya produkter och tjänster? Vår startupcoach Martin Askne hjälper både privatpersoner och företag att utveckla nya idéer och innovativa affärsmodeller.

Innovationscoach, startupcoach, idécoach, idérådgivare, innovationsrådgivare, Lean Startupcoach – ja titlarna är många. Som tidigare parallellentreprenör och medgrundare till 14 innovativa startups har Martin Askne gedigen erfarenhet kring innovations- och utvecklingsfrågor.

– Min största drivkraft är att peppa personer och få dem att våga utveckla sina idéer. Jag pushar på och ser till att den som driver en idé kommer framåt och får olika typer av stöd längs vägen.

Under 2015 var Martin med och öppnade upp portarna till innovationsmiljön Propell Innovation Hub i Hudiksvall. Sedan dess har han jobbat för att vidareutveckla verksamheten. 

– Propell har till uppgift att stötta människor och företag som har kreativa idéer och hjälpa dem att komma framåt genom beprövade innovationsmetoder. Ett av våra mål är att förse vår regionala inkubator Movexum med inkubationsklara innovationer. En annan uppgift vi har är att accelerera innovation och agera mötesplats mellan små- och medelstora företag och startups. 

 

MARTINS BÄSTA TIPS FÖR ATT KOMMA IGÅNG
  1. Gör en omvärldsbevakning – googla på din idé. Finns den redan?
  2. Dela med dig. Skapa ett bra team kring din idé så att du har någon att bolla alla dina frågor med och fördela olika arbetsuppgifter. Det kommer inte att hända något med din idé om du inte verifierar den och börjar jobba med den.
  3. Prata med tilltänkta kunder. Samla på dig så mycket information som möjligt om dem och identifiera behov och önskemål. Du kan få många svar på vägen bara av att prata med kunden. Kanske inser du att din idé inte är bra nog, att något behöver ändras – eller att du är på helt rätt väg.


Har du en idé som du vill testa och utveckla? Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss. 

martin.askne@propellinnovation.se 073 51 19 500


Fler nyheter

Next Day samlade nytänkande företag

December 2020 hälsingeföretag inspirerade på entreprenörsevent Omställning, hållbarhet och mångfald var den röda tråden när Propell Innovation Hub medarrangerade det digitala innovationseventet Next Day i början av december.  Från Hudiksvall bidrog entreprenörerna i Tini Garments med en ögonblicksbild från sin resa i modebranschen, där Tini Warg och Johanna Mörk vill göra det lättare för … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer