fbpx

November 2019

snart öppnar Propell coworking!

Behöver du ett bredare nätverk och nya kreativa miljöer att arbeta i? Vi har nya lokaler för coworking i centrala Hudiksvall som vi vill fylla med individer som har spännande affärsidéer. Kanske vill du jobba med att utveckla en idé eller har du ett startupföretag och behöver en professionell arbetsplats?

I mitten av december lanserar vi en dynamisk arbetsplats i centrala Hudiksvall för dig som vill dela kontorsutrymme med andra idéägare eller startups. Vårt mål är att skapa en plats för coworking, där nytänkande startups, scaleups, entreprenörer och individer med spännande idéer kan samlas och utvecklas.

Som idéägare betalar du 500kr/mån för en delad plats i ett öppet landskap och har du en startup eller scaleup betalar du 1500 kr/mån. För priset ser vi till att du har allt som du kan tänkas behöva för en produktiv och inspirerande arbetsdag. (WiFi, kaffe, flera mötesrum och gemensamma utrymmen som soffgrupper och kök).

Hos oss sitter du under en begränsad tid tills du fått fart på dina affärer. Platserna är begränsade så därför kommer Propell att i första hand erbjuda plats till dig som uppfyller följande kriterier:

– Du har en idé eller startup och blir medlem hos oss
– Du bör vilja bidra till en innovativ och inkluderande miljö
– Du bör tycka om att dela med dig av erfarenhet och kunskap till andra
– Du bör dela några av våra värdeord (värdeskapande, samverkande och oberoende)
Vill du veta mer och se lokalerna? Kontakta Thomas

”Attans – jag har ju ett befintligt företag och behöver någonstans att sitta!”

För dig som har ett befintligt företag och arbetar med juridik, ekonomi, design, media och programmering finns goda chanser till olika former av samarbete med oss aktörer som sitter på Käppuddsgatan, Propell Innovation, Fiber Optic Valley och RISE. Hör av dig så kanske vi kan klura ut något bra tillsammans!

Fler nyheter

Digital fredagslunch 2/10

Digital fredagslunch Oktober 2020 Kreativ retorik i en digital tid! Hur skapar du kontakt och intresse hos kunden när ni träffas via Teams eller Zoom? Gabriella Weijlid är professionell föreläsare inom kreativitet och retorik och ger dig inspiration och konkreta … Läs mer

Så utvecklar du dina idéer

SÅ UTVECKLAR DU DINA IDÉer September2020 Vad behöver du för att komma igång med dina idéer? Vilka verktyg och metoder lämpar sig bäst? Vad behöver man tänka på inför att skapa nya produkter och tjänster? Vår startupcoach Martin Askne hjälper både privatpersoner och företag att utveckla nya idéer och innovativa affärsmodeller. Innovationscoach, startupcoach, idécoach, … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer