fbpx

Mars 2020

Så lyckas du med socialt företagande - pizzafredag på propell

bild

Stenbackens boende- och arbetskooperativ vann priset som årets arbetsintegrerade sociala företag i Sverige 2019, vad är deras framgångsrecept? Och hur lyckas man egentligen med att driva ett socialt företag med samhällsnytta i fokus?  Ny kunskap, härligt sällskap och god pizzabuffé, mer behöver du inte för att din fredag ska bli komplett.

Kom och lyssna till Andreas Helgesson, verksamhetschef på Stenbackens boende- och arbetskooperativ som berättar om hur det är att driva ett socialt företag. Han delar med sig av erfarenheter om socialt företagande där samhällsnyttan är överordnad den ekonomiska vinsten.

Oavsett om du är entreprenör, anställd, ideellt engagerad eller bara nyfiken på socialt företagande finns här värdefulla tips att hämta.

Propell fixar maten som består av en pizzabuffé och du betalar på plats ett självkostnadspris. Antingen kontant eller till vårt swishnummer.

Anmäl dig här

När?

Fredagen den 13 mars kl. 12-13

Var?

Propell Innovation, Käppuddsgatan 1 824 30 Hudiksvall. Lokal: Caféet högst upp.

Funderingar?

Kontakta Sofia
sofia.pettersson@propellinnovation.se 073 060 38 43

Har du en vän som är nyfiken på Propell? Ta med hen! Välkomna!

Fler nyheter

Begränsade öppettider v.10

mars 2020 Begränsade öppettider v.10 Under v 10 är det sportslov för delar av Propell och därför har vi begränsade öppettider. Öppet som vanligt måndag-onsdag mellan 08-17, torsdag och fredag stängt. Uppdatering 2020-03-04: stängt även onsdag 4/3 pga snöväder.   … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer