fbpx

Juni 2019

Tre idéägare från Propell vidare till Gävleborgs företagsinkubator

Tre idéägare från Propell Innovation har med sina innovativa idéer tagit sig vidare och blivit erbjudna en varsin plats i regionens företagsinkubator Movexum. Efter en slutpitch i utvecklingsprogrammet Boost Chamber tar de nästa steg med sina idéer mot sina första affärer.

Det är fantastiskt roligt att vara en av de utvalda som går vidare och för min idé ger det enorma möjligheter, säger Kristina Söderbäck en av idéägarna som erbjudits en plats i Movexum.

De tre personerna som blir erbjudna plats i Movexum med sina idéer är Kristina Söderbäck, Sara Rooth och Sigvard Weisbjerg.

Resan har bara börjat för våra nya entreprenörer. En av idéägarna har redan startat ett bolag för att hantera sin idé, de andra två kommer starta sina bolag inom kort, säger Martin Askne

Kristina, Sara och Sigvard har under våren genomgått det regionala utvecklingsprogrammet Boost Chamber tillsammans med ett tiotal andra idéägare och entreprenörer. Programmet arrangeras av Movexum i samverkan med Propell Innovation och går ut på att deltagarna tillsammans ska vrida och vända på sina idéer under en tolvveckorsperiod.

Efter slutpitchen* i programmet överlägger juryn om vilka som ska få erbjudande om att bli antagna till företagsinkubatorn. Det har varit många idéer inom helt skilda områden, vilket skapat en bra mix på våra träffar där de fått mycket spännande utbyte av varandras tankar och idéer, avslutar Martin Askne

Vill du delta i nästa omgång av Boost Chamber eller kanske bara diskutera en idé med oss? Välkommen att kontakta oss på Propell så hjälper vi dig vidare.
 

*pitch – kort presentation under en minut

Kristina Söderbäck och Sara Rooth tar emot diplom från Gunilla Roberg och Ulrika Malmqvist på Movexum, som avslut på deras deltagande i utvecklingsprogrammet Boost Chamber våren 2019.

Fler nyheter

Så utvecklar du dina idéer

SÅ UTVECKLAR DU DINA IDÉer September2020 Vad behöver du för att komma igång med dina idéer? Vilka verktyg och metoder lämpar sig bäst? Vad behöver man tänka på inför att skapa nya produkter och tjänster? Vår startupcoach Martin Askne hjälper både privatpersoner och företag att utveckla nya idéer och innovativa affärsmodeller. Innovationscoach, startupcoach, idécoach, … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer