fbpx

7 oktober 2019

Välkommen till höstens fredagsluncher

Hösten är här och vi är igång med våra lunchföreläsningar på Propell. I fredags gästades vi av Jonas Ulander, företagsutvecklare och ägare av Mera Affärer – Tillväxtstudion, som bjöd på en presentation via Zoom.

Lunchföreläsningen var helt digital och handlade bland annat om hur man hittar verktyg för att navigera i sitt affärslandskap. Under rubriken ”Skapa mer tillväxt med mindre resurser” delade Jonas Ulander med sig av exempel från företag som han stöttat i sin verksamhet.

Jonas Ulander betonade vikten av att göra sina analyser grundligt men framför allt att det är avgörande att faktiskt också ta fram och titta på dokumenten när man står i ett vägskäl. Flera av deltagarna kände igen sig i beskrivningen av en vardag fylld av beslut, där det kanske mindre tid för att stanna upp och reflektera.

– Felkörningar kostar energi, pengar och självförtroende, var ett uttalande som fick flera deltagare att  nicka instämmande in i sina webbkameror.

Vi planerar just nu för fler lunchföreläsningar. Nästa tillfälle blir den 2 oktober, då vi gästas av Gabriella Wejlid. Läs mer

Har du en idé som du vill testa? Eller behöver du en arbetsplats för att komma igång med din utveckling? Tveka inte att kontakta någon av oss idécoacher – vi lyssnar gärna lyssnar på dina tankar. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Fler nyheter

Next Day samlade nytänkande företag

December 2020 hälsingeföretag inspirerade på entreprenörsevent Omställning, hållbarhet och mångfald var den röda tråden när Propell Innovation Hub medarrangerade det digitala innovationseventet Next Day i början av december.  Från Hudiksvall bidrog entreprenörerna i Tini Garments med en ögonblicksbild från sin resa i modebranschen, där Tini Warg och Johanna Mörk vill göra det lättare för … Läs mer

prenumera på vårt nyhetbrev

Missa aldrig några nyheter eller inbjudningar från oss.

propell innovation hub

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation.

kontakt

Propell Innovation Hub

Käppuddsgatan 1

824 30 Hudiksvall

Finansiärer